NetPrint.rs je b2b platforma i radimo isključivo sa pravnim licima. Maloprodaja fizičkim licima trenutno nije moguća.

Posteri I Plakati Poručivanje

Povoljna stampa postera i plakata. Porucite vec danas.

Posteri I Plakati Poručivanje

Postere i plakate stampamo na najkvalitetnijem materijalu, profesionalnom papiry City Light. U pitanju je transparentni, mat satenski specijalni papir, odličan za aplikacije na svetlećim reklamama, štampane solventnim bojama. Osim što aplikacije dobijaju na punoći boja, ovaj materijal ih štiti od vlage, oštećenja i izbleđivanja. S obzirom da je reč o papiru, nije štetan po okolinu, za razliku od nekih PVC materijala.

Pored standardnih dimenzija, moguce je stampati i druge dimenzije po zelji, do sirine rolne od 127cm odnosno 160cm.

Za nestandardne dimenzije molimo vas postavite pismeni upit.

VAZNO: Svoj zeljeni dizajn nam mozete poslati nakon sto posaljete porudzbinu na E-Mail office@netprint.rs. Molimo vas da naglasite broj porudzbine. Obratite paznju na to da dizajn bude u sto vecoj rezoluciji kako bi stampa ispala jasna.

Posteri I Plakati Poručivanje

id: 466911

Materijal:

Dimenzije:

Paket:

Cena:

Posteri I Plakati Poručivanje

id: 466911

izaberite opcije ▶

Digitalna stampa plakata i postera na najkvalitetnijem papiru u sa najkvalitetnijim bojama. Netprint isporucuje vase postere i plakate u ekspresnom roku putem kurirske sluzbe na vasu adresu. Vise hiljada klijenata su nam najbolja referenca. Porucite postere i plakate vec danas.

Digitalna stampa Netprint je bez premca u odnosu na konkurenciju. Nudimo zaista samo najbolje kao sto su profesionalni papir City Light koji se pokazao kao najbolji za sve vrste postera i plakata. Proverite zasto je preko 1000 firmi iz Srbije i regiona odabralo bas nas.

Plakati, Posteri i uopste stampa na papiru predstavljaju jedan od nasih najzastupljenijih proizvoda. Preko 15 godina iskustva ucinilo je da nase postere i plakate koriste sve vece kompanije, drzavne institucije i firme u Srbiji i regionu.